Gratis retur

Är du inte nöjd med din beställning? Inget problem. Du kan få tillbaka hela inköpspriset och eventuellt beställa en mer lämplig produkt själv. Du kan få pengarna tillbaka eller byta till en annan produkt. Kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna. Du behöver inte ge oss en förklaring. Du kan läsa mer om vår returprocess nedan.

Hos Frank kan du returnera en beställning gratis inom 14 dagar utan att ge oss en förklaring.

Vill du gärna returnera en produkt? Följ instruiktionerna nedan:

  1. Kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon
  2. Du ska få en returetikett från PostNord
  3. Följ instruktionerna i mejlet du kommer att få

Villkor och undantag

Om du returnerar en produkt, så ska du också returnera alla tillbehör. Produkten ska - om det är rimligt möjligt - returneras i orginal (nytt) skick och i originalförpackningen. Om du skickar tillbaka en produkt som har använts och som därför inte kan säljas som ny, så kan vi debitera dig för den kostnad som värdeminskningen innebär för oss. Det är möjligt att denna ersättning är samma som inköpspriset.

Efterföljande procedur

När vi har fått returen kommer den att kontrolleras. Om detta avtal hittas återbetalar vi hela köpesumman. Detta kommer då att finnas på ditt konto så snart som möjligt - och senast 14 dagar efter avbokningen av köpet. Om vår returavdelning inte har tagit emot produkten inom 14 dagar efter uppsägningen kan vi be dig om ett leveranskvitto innan vi betalar inköpsbeloppet.