Gratis retur

Är du inte nöjd med din beställning? Inget problem. Om du är missnöjd så kan du skicka tillbaka din produkt. Du kan få pengarna tillbaka eller byta till en annan produkt. Kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna. Du behöver inte ge oss en förklaring. Du kan läsa mer om vår returprocess nedan.

Hos Frank kan du returnera en beställning gratis inom 14 dagar utan att ge oss en förklaring.

Vill du gärna returnera en produkt? Följ instruiktionerna nedan:

  1. Kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon
  2. Du ska få en returetikett från PostNord
  3. Följ instruktionerna i mejlet du kommer att få

Villkor och undantag

Om du returnerar en produkt, så ska du också returnera alla tillbehör. Produkten ska - om det är rimligt möjligt - returneras i orginal (nytt) skick och i originalförpackningen. Om du skickar tillbaka en produkt som har använts och som därför inte kan säljas som ny, så kan vi debitera dig för den kostnad som värdeminskningen innebär för oss. Det är möjligt att denna ersättning är samma som inköpspriset.

Efterföljande procedur

När vi får din returleverans kommer den att kontrolleras. Om det inte finns några problem, kommer vi - beroende på din förfrågan - att byta produkten eller att betala tillbaka pengarna. Har du valt att få pengarna tillbaka? Återbetalningar sker så snart som möjligt - och senast 14 dagar efter att vi har behandlat din försändelse - och med samma betalningsmetod som du själv använde för att betala dina produkter.