Köp- och leveransvillkor

Allmän information
Frank B.V.
info@frank.nl
+4589886937

Leverans
När en beställning levereras, dras pengarna omedelbart från kundens bankkonto.
Vid beställning skickas beställningen vanligen inom 24 timmar om varan finns i lager.
Normal leveranstid till adresser i Sverige är 2-4 arbetsdagar efter beställningen har skickats. Alla paket levereras med DPD. Alla varor levereras så länge lagret är tillgängligt. Vid beställning av både varulager och varor som anges som beställningsvara förbehåller Frank sig rätten att dela upp din leverans. VI RESERVERAR OSS FÖR TRYCKFEL, LAGERFEL OCH PRISFÖRÄNDRINGAR.

Om du ångrar ditt köp (ångerrätt)
Du har alltid ångerrätt i 14 dagar när du handlar hos oss.
Avbeställningsperioden räknas från den dag då du tog emot varan. När det gäller ett avtal om flera varor beställda i en order som levereras individuellt gäller det sista föremålet i fysisk besittning. För att kunna nyttja ångerrätten behöver du informera oss inom 14 dagar efter mottagandet av din beställning att du vill avbryta ditt köp. Meddelandet ska skickas till info@frank.nl eller på telefon +45 89 88 69 37. Var god och meddela oss tydligt att du vill använda din ångerrätt i ditt meddelande. Ångerrätten gäller endast för varor som inte har använts.

Varor utan ångerrätt
Följande produkttyper är undantagna från ångerrätten:
-Sändning av förseglade varor som av hälso- eller hygienskäl inte kan returneras när de har öppnats.

Du kommer att förlora din ångerrätt om:
Du bryter produktens försegling eller förpackning på varor som av hälso- eller hygienskäl inte är lämpliga för retur.
Om artikeln inte är i nytt skick och originalförpackning när du returnerar den berörda produkten.

Du är ansvarig för eventuell försämring av varans värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och funktion. Med andra ord - du kan prova produkten på samma sätt som om du försökte det i en fysisk butik.
Om varan testas utöver vad som beskrivs ovan anser vi den som begagnad, vilket innebär att om du ångrar köpet får du bara en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på varans kommersiella värde.
För att få tillbaka hela inköpsbeloppet får du alltså göra detsamma som man kan i en fysisk butik. Du får prova varan men inte ta den i egentligt bruk.

Återbetalning av inköpsbelopp
Om du ångrar ditt köp får du givetvis tillbaka den summa som har du betalat till oss.
I fall av värdeminskning, som du bär ansvar för, dras detta från beloppet som betalas tillbaka.
Om du utnyttjar din ångerrätt, återbetalar vi alla inbetalningar du gjort till oss, inklusive leveranskostnader (med undantag för extra kostnader som uppstått på grund av du har valt en annan leveranstyp än den billigaste standardleveranstypen som erbjuds av oss), utan någon onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst inte senare än 14 dagar efter vår returavdelning har behandlat din försändelse.
Återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet, dvs. genom insättning på det kort som du använde vid köpet.

Personuppgifter vid köp
Innan du kan ingå avtal med oss behöver vi följande information:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Vi registrerar din personliga information för att kunna leverera din beställning.
När vi samlar in personuppgifter via vår hemsida, ser vi till att det alltid sker med ditt uttryckliga samtycke, så att du vet exakt vilken information som samlas in och varför.

Information som tillhandahålls till Frank avslöjas inte eller säljs inte till tredje part på något sätt, och vi upptäcker inte någon personligt känslig information. Som Frank-kund har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen. Du har även rätt till att förstå vilken information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och frågor i detta avseende bör skickas via e-post till info@frank.nl.

All kortinformation är krypterad. Vi lagrar inte din kreditkortsinformation. Om du anger din e-postadress eller ditt mobilnummer, godkänner du att vi kan kontakta dig via e-post eller SMS med information om din beställning. Observera att du accepterar vår personuppgifterspolicy ("behandling av dina uppgifter"), när du använder den här webbplatsen, inklusive vår användning av cookies.

Klagomål
Frank kontrollerar alla varor innan leverans. Upphandlingslagen kan tillämpas vid inköp av varor. När du handlar hos Frank har du alltid 24 månaders garanti. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatt på priset, beroende på den specifika situationen. Det är självklart ett krav att klagomålet är berättigat och att felet inte orsakas av felaktig användning av produkten eller annan skadebeteende.

Om du har ytterligare frågor kan du få de bästa svaren genom att klicka på kundtjänst. Du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@frank.nl eller telefon +45 89 88 69 37. Vi ber dig att ha dina beställningsuppgifter nära till hands.